@NEWS Accident teribil în #București. [[Un copil de 11 ani a murit strivit de roțile unui TIR]]

19:00 Un accident deosebit de grav a avut loc în București ieri seară. Un copil de 11 ani a fost victima a trei șoferi care în mod accidental au participat la moartea micuțiului. Nenorocirea a avut loc pe strada Turnu Măgurele, după ora 19:00.

Poliția a anunțat ieri seară un accident al cărui victimă a fost un copil de 11 ani. Martorii au solicitat apelul de urgență 112 pentru a chema ajutoare. Potrivit martorilor, băiatul a fost accidentat de un șofer, pe strada Turnu Măgurele, iar mai apoi a fost proiecta pe sensul opus, unde a fost lovit de o altă mașină, iar mai apoi a ajuns sub roțile unui TIR. Din păcate, copilul nu a mai avut nicio șansă nicio la viață.

Toți șoferii implicați în accident au fost verificați cu aparatul etilotest, iar rezultultatul a fost negativ. În momentul de față se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfășurat tragicul accident.

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri, astfel că participanții la tafic au fost redirecționați către rute ocolitoare. Mai mullte persoane au distribuit poze de la fața locului pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. În imagini se poate observa că la la locul accidentului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție, pompieri, criminaliști, strada îmbrăcând culoarea roșie a mașinilor de intervenție

Martorii nu au rămas indiferenți

Sute de oameni și-au exprimat indignarea și regretul pentru copilașul care a murit nevinovat. Bărbați și femei, mame sau viitoare mame au făcut apel la șoferi pentru a spori atenția la volan, în special în aproprierea trecerilor de pietoni.

Păcat de acest suflet nevinovat!”, “Atât de nedrept si înfiorător de greu pentru cei rămași! Dumnezeu să dea putere părinților și zbor lin printre ingeri sufletului plecat!”, au spus câteva persoane pe pagina de Facebook dedicată informațiilor despre traficul din București și Ilfov.

O altă persoană a povestit că a fost martoră la momentul în care șoferii erau testați pentru alcoolemie: “Am văzut și reacția șoferului de pe tir. A fost testat cu aparatul etilotest, a suflat cu hotărâre și multă încredere apoi cu multa tristețe dădea explicații polițiștilor și spunea cu îndârjire că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să evite tragedia. Din păcate….astea sunt șoselele noastre și ăștia sunt oamenii…oare cum poți alerga că un bezmetic cu o mașină destul de slabă tehnic care frânează și acum la fel că Dacia 1310 …?”, au fost câteva dintre comentariile transmise de membrii grupului de șoferi.

https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/fortnite-free-skins-generator-real-working-86554.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/fortnite-free-v-bucks-no-verify-working-98964.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/free-fortnite-skins-generator-working-57547.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/free-v-bucks-generator-working-real-95685.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/roblox-robux-generator-working-546121.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/free-robux-code-generator-real-working-95757.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/xox-fortnite-free-v-bucks%3Dcodes-generator-no-human-verification-920.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/xox-fortnite-instant-skins-generator-no-human-verification-653.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/xox-fortnite-skins-code-generator-instant-no-human-verification-492.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/xox-free-robux-working-generator-instant-no-human-verification-0246.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/xox-free-v-bucks-generator-instant-no-human-verification-876.pdf
https://capd.mit.edu/sites/default/files/webform/xox-roblox-robux-generator-instant-robux-no-human-verification-345.pdf
https://authors.curseforge.com/paste/b123fcf3
http://www.4mark.net/story/2960721/https-github.com-hi5bost-precksister-issues-3

Accident teribil în București. 5 persoane sunt în stare gravă, printre care și un copil de trei ani

Un groaznic accident de circulație a avut loc joi dimineață, în Sectoruil 5 din Capitală, unde patru persoane adulte şi un copil de trei ani, au fost transportate la spital.

Potrivit autorităților care au venit de urgență la fața locului, una dintre persoanele rănite era inconştientă, a fost intubată şi se află în stare foarte gravă.

Se pare că şoferul uneia dintre mașini nu ar fi acordat prioritate, la ieşirea de pe o stradă secundară, şi a lovit cealălt autoturism.

Potrivit aceleiași surse, unul dintre şoferi nu ar fi cedat trecerea, când a virat la dreapta de pe o alee secundară, pe o stradă principală din cartierul Rahova. În urma loviturii, cei doi şoferi au rămas încarceraţi, şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Unul dintre ei a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Bagdasar Arseni. Şi celelalte persoane aflate în maşini, printre care un copil de 3 ani, au ajuns la spital.

Un martor care se afla în apropierea locului unde s-a produs accidentul a spus: „Am vrut să dau primul ajutor, n-am avut, că deja era salvare, poliţie când am ieşit eu. Din ce am văzut eu, în maşina cea mai afectată erau trei persoane şi din cealaltă deja plecase salvarea cu o persoană. Se mai întâmpla mici accidente din cauza neatenţiei, vitezei, dar ca acest accident n-am văzut până acum niciodată, potrivit stirileprotv.ro

@cod_mobile_credits_hack_2019

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store